phone-icon 06 – 25 53 88 82

Uitgelicht

vacatures

H. van Doorn Vaste planten is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

BBLer / Leerling plantenkwekerij

Als Leerling plantenkwekerij werk je vier dagen mee en volg je één dag een opleiding richting plantenkwekerij. Je gaat volledig meedraaien met alle voorkomende werkzaamheden in het bedrijf zowel binnen in de kas als buiten op het veld. Hierbij moet je denken aan taken die variëren van het klaarmaken van bestellingen in het voorjaar tot aan het doen van onderhoudsklussen en stekken in het najaar waarbij je je voorbereidt op de piek.

Wat verwachten wij van jou? Je hebt je ingeschreven (of bent van plan je in te schrijven) voor een BBL-opleiding richting de plantenkwekerij. Daarnaast ben je een gemotiveerde, meedenkende en hardwerkende leerling met affiniteit voor de sector én heb je geen 9-tot-5 mentaliteit.

Wat kun jij van ons verwachten? Een leuke en gevarieerde BBL-periode binnen een jong team van enthousiaste medewerkers. Gedurende het hele jaar bieden wij jou een leer-werkplek aan voor 32 uur in de week met uitzicht op een vast dienstverband na afloop van jouw opleiding. De werktijden zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur met uitzondering van de piekperiodes. Uiteraard krijg je van ons een BBL-vergoeding.

H. van Doorn Vaste Planten is een kleine, maar zeer diverse plantenkwekerij in Venhorst die zich bezighoudt met het telen van een grote variatie aan vaste planten zoals siergrassen, varens, kruiden en bodembedekkers in pot. De planten worden verkocht aan professionele groenbedrijven.

Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu door een mail te sturen naar info@vasteplant.net , voeg je CV en motivatiebrief toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Henrico van Doorn op het telefoonnummer 06 255 388 82.

 

 

vacatures

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

(Assistent)-medewerker plantenkwekerij

Als (Assistent)-medewerker plantenkwekerij houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden in het bedrijf zowel binnen in de kas als buiten op het veld. Hierbij moet je denken aan taken die variëren van het klaarmaken van bestellingen in het voorjaar tot aan het doen van onderhoudsklussen en stekken in het najaar waarbij je je voorbereidt op de piek.

Daarnaast heb je afhankelijk van het seizoen de volgende taken:

  • • Orderpicken en het laden/lossen van planten;
  • • productie planten ;
  • • onderhoud van de gewassen.

Wat verwachten wij van jou? Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding (werk- en denkniveau). Daarnaast ben je een gemotiveerde en initiatiefrijke medewerker met kennis van de plantenkwekerij en heb je praktisch inzicht. Tot slot verwachten wij enige zelfstandigheid in de werkzaamheden, ben je in staat om te werken in teamverband én heb je geen 9-tot-5 mentaliteit.

Wat kun jij van ons verwachten? Een leuke en gevarieerde functie binnen een jong team van enthousiaste medewerkers. Gedurende het hele jaar bieden wij jou een fulltime baan aan voor 32 tot 38 uur in de week met uitzicht op vast dienstverband. De werktijden zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur met uitzondering van de piekperiodes.

H. van Doorn Vaste Planten is een kleine, maar zeer diverse plantenkwekerij in Venhorst dat zich bezighoudt met het telen van een grote variatie aan vaste planten zoals siergrassen, varens, kruiden en bodembedekkers in pot. De planten worden verkocht aan professionele groenbedrijven.

Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu door een mail te sturen naar info@vasteplant.net , voeg je CV en motivatiebrief toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Henrico van Doorn op het telefoonnummer 06 255 388 82.

Wilt u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact