Kwaliteit en zuiverheid staat bij ons voorop

Het plezier in het kweken van planten
is er al sinds het begin.

 

Wat in 1997 begon als een hobby op kleinschalig formaat in Veghel, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professionele middelgrote kwekerij in Venhorst (Noord- Brabant).

Het bedrijf van Van Doorn Vaste Planten heeft qua omvang 5000 m2 kas en ruim 1,5 hectare containerveld. 2000 m2 van de kas wordt gebruikt voor de productie van eigen uitgangsmateriaal, de andere 3.000 m2 is beschikbaar voor de opkweek en overwintering van diverse soorten vaste planten.

Ons assortiment bestaat uit ruim 500 soorten. Hiervan vermeerderen we het grootste deel zelf door middel van stekken en scheuren. We werken met een enthousiast team van vakbekwame medewerkers en hechten veel waarde aan een milieuvriendelijke werkwijze. Respect voor mens en natuur komt bij ons op de eerste plaats.

Het is onze missie om kwalitatief hoogwaardige planten te leveren. Kwaliteit, zuiverheid en soortechtheid staan centraal binnen onze organisatie. Zoals van een professionele leverancier verwacht mag worden kunt u rekenen op een uitstekende service.

DE CONTAINERVELDEN

DE KASSEN

Heeft u na het lezen en zien van deze impressie nog vragen of wilt u een keer onze kwekerij bezoeken?

Neemt dan gerust contact met ons op.

500

soorten vaste planten

1.500.000

planten per jaar

5000m²

kas

10

vakbekwame
medewerkers

1½+
hectare

containerveld

This site is registered on wpml.org as a development site.