phone-icon 06 – 25 53 88 82

Over ons

 

Over ons

‘In 1997 ben ik hobbymatig begonnen met het kweken van vaste planten.
Ik werkte toen nog bij een baas als hovenier. Echter de hobby groeide en nam steeds meer
tijd in beslag. Daarom besloot ik in 2001 te stoppen bij mijn toenmalige baas en samen met mijn vrouw Irma een volwaardig bedrijf op te starten.’ – Henrico van Doorn –

Wat begon als een hobby op kleinschalig formaat in Veghel, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele middelgrote kwekerij in Venhorst (Noord- Brabant). Het bedrijf van H. van Doorn Vaste Planten heeft qua omvang 5000 m2 kas en ruim 1,5 hectare containerveld. 2000 m2 van de kas wordt gebruikt voor de productie van eigen uitgangsmateriaal, de andere 3.000 m2 is beschikbaar voor de opkweek en overwintering van diverse soorten vaste planten.

Ons assortiment bestaat uit een kleine 500 soorten, waarvan we het grootste deel zelf stekken of vermeerderen. We werken met een enthousiast team van vakbekwame krachten en hechten veel waarde aan een milieuvriendelijke werkwijze. We werken zoveel mogelijk met biologische bestrijdingsmiddelen, vangen (be)regenwater op en hergebruiken dat na zuivering in onze plantenfilters.

Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige planten te leveren. Kwaliteit, zuiverheid en soortechtheid staan centraal binnen onze organisatie. Zoals van een professionele leverancier verwacht mag worden kunt u rekenen op een goede service.

Heeft u vragen over ons bedrijf, de werkwijze of iets anders? Neem contact met ons op, u bent van harte welkom.

Wilt u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Contact

Henrico van Doorn
Statenweg 35
5428 GD Venhorst

T: 06 - 25 53 88 82
F: 0492 - 35 27 06
E: info@vasteplant.net

slide-2

slide-3

slide-4